Acasa

Bine ati venit!

Infiintat in anul 2007 sub denumirea de Magic Nails, salonul nostru a oferit servicii de inalta calitate in domeniul unghiilor tehnice. Evolutia fireasca a fost catre oferirea de noi servicii, astfel incat din anul 2010 am inceput predarea de cursuri ,pe diverse module, pentru cunoasterea si perfectionarea in domeniul unghiilor tehnice, cursuri recunoscute local de Ministerul Invatamantului , si international prin acreditari de la partenerii nostrii.

In anul 2012 am inceput perfectionarea in domeniul pedichiurii orientate medical. Au urmat cursuri de specializare in Germania si Ungaria, in acel moment in Romania acest domeniu nefiind cunoscut. Din anul 2016  ne ocupam exclusiv de tratarea problemelor picioarelor.

Centrul de sanatate al picioarelor Magic Feet Pedicure a luat fiinta in 2020 prin formarea unei echipe dinamice ,care cuprinde personal medical din diverse specialitati pentru a oferi o gama de servicii peformante tratarii si recuperarii problemelor multiple de la nivelul piciorului si ante piciorului. Tratarea piciorului presupune o relatie interdisciplinara , o colaborare intre diferite specialitati care sa aduca rezultatele dorite . Adesea ignorate, afectiunile ante-piciorului  produc un disconfort major si pot fi rezultatul altor afectiuni medicale cum sunt probleme de circulatie, probleme cardiace sau diabet.  Alteori sunt doar rezultatul unor lovituri, incaltamintei neadecvate sau a neglijentei. Oricare este sursa problemei noi ne ocupam de tratarea ei!

Copyright @MagicFeet 2023 | Webdesign by K Vision Media

×