Servicii Magic Feet

Evaluare și stabilire tratament (anamneză)

La o primă întâlnire se face o evaluare a problemelor picioarelor și modul de abordare al tratamentului. Pentru acestă întâlnire este necesar să aveți notate afecțiunile pe care le tratați și medicamentele prescrise pentru acestea.  

Unghii încarnate

Tratarea și corectarea unghiilor încarnate cu ajutorul diverselor sisteme de corecție. Aplicarea și purtarea sistemului este complet neinvazivă și nedureroasă.

Unghie distrofică

  Tratarea unghiilor îngroșate se face prin debridare și pilire cu ajutorul micromotorului, aplicarea diverselor tratamente pe sufrafața unghială.  

Unghii micotice

În prima fază se face recoltarea de probe pentru aflarea tipului de infectie fungică, iar după aflarea rezultatului, împreună cu medicul dermatolog, se stabilește metoda de tratament.  

Bătături

Îndepărtarea și tratarea bătăturilor picioarelor prin metode specifice.    

Calozități

Indepartarea si tratare a bataturilor picioarelor prin metode specifice.

Veruci plantare

Curățarea și îndepărtarea verucilor plantare se face non invaziv și tratamentul se desfășoară atât în cabinet, cât și ambulatoriu, în urma indicațiilor medicului dermatolog.  

Călcăie crăpate

Curățarea și întreținerea călcâielor crăpate se efectuează periodic în cabinet, cu materiale specifice, prin exfoliere și folosirea micromotorului în funcție de afecțiunile constatate. Se aplică tratament local și ambulatoriu.

Întreținerea și debridarea piciorului diabetic

Metode de întreținere și vindecare a problemelor cauzate de diabet asupra picioarelor. Întreținerea și curățarea regulată previne apariția ulcerațiilor și a altor complicații provocate de evoluția diabetului zaharat.  

Copyright @MagicFeet 2023 | Webdesign by K Vision Media

×