Politică de returnare a taxei de curs

Dreptul de retragere

Conform prevederilor OUG 34/2014, respectam dreptul de a te retrage din contract, fără a preciza motivele si fara a suporta alte costuri, în termen de 14 zile calendaristice de la data efectuarii platii, dar nu mai tarziu de 7 zile calendaristice pana la data inceperii cursului.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi prin intermediul Formularului de retrage, disponibil in subsolul paginii, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.
In situatia in care retragerea/renuntarea se face dupa termenul de 14 zile sau in mai putin de 7 zile de la inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs/cursuri nu se returneaza, locurile la curs fiind limitate iar taxele includ costurile pentru organizarea cursurilor, promovare, onorariul formatorului/formatorilor, realizarea produsului.

Prevederi privind rambursarea

Vom efectua rambursare costurilor folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

In situatia in care nu te-ai putut prezenta la un curs din motive imputabile propriei persoane, suma achitata nu se restituie. In situatia aceasta poti solicita reprezentantului legal al societatii sa aprobe posibilitatea sa participi la un alt curs, cu achitarea diferentelor de pret daca este cazul, in perioada/perioadele urmatoare.

 

    Nume și prenume (obligatoriu)

    Email (obligatoriu)

    Număr de telefon (obligatoriu)

    Numărul și seria facturii de achiziție (obligatoriu)

    Data achiziției (obligatoriu)

    Cont bancar pentru returnare contravaloare taxă (obligatoriu)

    Observații/Alte comentarii

    Sunt de acord cu Termenii și Condițiile

    Copyright @MagicFeet 2024 | Webdesign by K Vision Media

     

     

     

     

     

     

    ÎNSCRIE-TE AICI

     

    This will close in 21 seconds

    Inscrieri PodoWeekend